luni, 28 octombrie 2013

Prajitura de post cu nuca de cocos

Ingrediente: 1 cana fulgi de cocos, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 cana apa/ lapte de soia, 1 plic praf de copt, 1 lg cacao, esenta de vanilie.
Mod de preparare: Toate ingredientele solide se amesteca, se toarna apa sau laptele de soia, esenta si se amesteca.
Intr-o forma dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt se toarna 3 sferturi din compozitie, restul se amesteca cu lingura de cacao si se toarna deasupra. Nu e obligatoriu sa  acopere cealalta compozitie. Se da tava la cuptor 30-40 min la foc potrivit (180 grade).
Se face testul scobitorii si daca iese curata e gata.
Se lasa sa se raceasca complet in tava si apoi se poate servi.
In poza e facuta compozitia dubla  si e si foarte gustoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu