vineri, 22 noiembrie 2013

Prajitura cu malai si dulceata de visine

Ingrediente: jumatate cana de faina, malai, lapte sau apa, 2 lg zahar, un plic praf de copt, 1 ou, 2 lg ulei, un praf de sare, dulceata de visine.
Mod de preparare: Intr-un castron se amesteca faina, malaiul, zaharul, praful de copt, sarea, oul, laptele si uleiul. Se pun intr-o forma de sticla sau ceramica pentru cuptorul cu microunde. Se coace 3 min la intensitate inalta. Se face testul cu scobitoarea si daca iese curata e gata. Se decoreaza cu dulceata.
(E o prajitura facuta cu ingrediente pe care oricine le are in casa si cand ai musafiri pe neasteptate o poti face rapid. Se poate face si la cuptorul de la aragaz, iese foarte buna, dar se lasa cam 20 de min la foc mai mare, se poate folosi orice dulceata doriti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu