joi, 21 mai 2015

Rulada cu capsuni


Ingrediente: 6-8 oua mari, 6-8 lg zahar, 6-8 lg faina, jum plic praf de copt, un plic zahar vanilat, capsuni, 400 ml frisca, capsuni, zmeura.
Se bat ouale cu zaharul pana se spumeaza bine, se adauga zaharul vanilat, praful de copt si faina, se amesteca bine pana la omogenizare. Se toarna compozitia in tava de la aragaz fiind tapetata cu ulei si faina. Se coace 15-20 min. Cat este inca calda se ruleaza blatul pe un prosop tapetat cu zahar pudra. Se lasa pana se raceste complet.
Pt umplutura se bate frisca, jum se amesteca cu zmeura. Se deruleaza blatul racit, se unge cu frisca apoi se adauga capsunile taiate in jum sau mai multe, apoi se adauga cealalta frisca cu zmeura. Se ruleaza la loc si se da la frigider cateva ore. Se orneaza dupa bunul plac.
(Tava nu se tapeteaza cu hartie de copt pt ca blatul este foarte subtire si se lipeste de hartie; puteti folosi orice umplutura de fructe doriti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu