duminică, 24 august 2014

Prajitura cu mix de fructe


Ingrediente: 6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, 6 lg ulei, un plic praf de copt, un plic zahar vanilat, fructe.
Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, zahar vanilat si 3 lg zahar. Galbenusurile se bat cu restul de zahar pana se spumeaza apoi se adauga uleiul si se omogenizeaza. Se toarna peste albusuri amestecand de sus in jos pana se incorporeaza compozitia de galbenusuri. Apoi se adauga praful de copt si faina amestecand tot de sus in jos.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun fructele taiate dupa preferinta. Se introduce in cuptorul preincalzit la foc potrivit (180-200 grade) timp de 30-40 min. Se scoate din tava si se pudreaza cu zahar pudra.
(La acest tip de prajitura se pot folosi orice fructe doriti, ori simple sau combinate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu