joi, 29 mai 2014

Chec la microunde in cana

Ingrediente pentru 2 cani: 8 lg rase de faina, 8 lg rase de zahar, 2 lg cacao, jum lingurita de praf de copt pt fiecare cana, 2 oua, 6 lg lapte/apa, 6 lg ulei.
Mod de preparare: In fiecare cana se pun ingredientele uscate  (4 lg de faina, 4 lg de zahar, 1 lg cacao, jum lingurita praf de copt) si se amesteca bine. Se adauga cate un ou, se omogenizeaza, apoi laptele/apa si ulei. Se amesteca si fiecare cana se baga la microunde la 800 w timp de 4 min. Dupa acest timp nu se mai prelungeste timpul de coacere. Se lasa sa se raceasca un pic in cana si cu ajutorul unui cutit se desprinde de pe margini.
Se poate decora dupa gust cu ciocolata, nuca de cocos sau dulceata.
(In compozitie se poate pune si fructe uscate sau nuci, alune, etc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu