Ingrediente:
Pt blat: 5 oua, 5 lg zahar, 4 lg faina, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar vanilat
Crema si decor: 500 ml frisca, mix de fructe, ciocolata rasa.
Mod de preparare: Pt blat se bat ouale cu zahar, se adauga zaharul vanilat si se bate pana se topeste tot zaharul, se adauga praful de copt, si faina.
Se pune intr-o forma rotunda sau de tort tapetata cu hartie de copt si se coace 20-30 min la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se taie in 3 si se insiropeaza.
Intre timp se bate frisca, fructele se taie.
Pe primul blat se adauga frisca si fructe, se pune al 2-lea blat, se adauga iar frisca si fructe si ultimul blat. Tortul se imbraca in frisca si se decoreaza cu ciocolata rasa si fructe.
(Am folosit banane, rodii si capsuni la acest tort).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu